Slimmer en veilig werken met de computer

Aanvragen werkgever Brochure
 • Wat: Incompany groepstraining Slimmer en veiliger werken met de computer
 • Voor wie: werknemers die vallen onder de cao Kartonnage- en Flexibele Verpakkingenbedrijf
 • Uitvoerder: OLCT
 • Groepsgrootte: minimaal 3 en maximaal 8 deelnemers per groep
 • Vergoeding door FCB: 100%

We moeten steeds meer digitaal doen. Bijvoorbeeld je salarisstroken bekijken, e-mails beantwoorden of afspraken maken. Wil je leren hoe je dit makkelijker kunt doen? En wil je tijd besparen? Volg dan onze training Slimmer en veilig werken met de computer. In de training leer je hoe je beter met de computer kunt werken.

Wat doe je tijdens de training?
De training bestaat uit één of meerdere workshops van drie uur bij jouw op je werk. In overleg met de werkgever wordt gekeken welke workshop in jouw bedrijf wordt aangeboden.  

FCB biedt de volgende workshops aan:

 • Digitale Zelfredzaamheid (3 dagdelen)– een basiscursus voor iedereen die nog weinig of geen ervaring heeft met de computer, maar wel graag kennis wil maken met het gebruik van de computer, het toetsenbord, internet en email.
 • Digitaal Fit (1 dagdeel) voor iedereen die computerervaring hebben opgedaan, maar graag meer willen weten hoe zij de computer slimmer en veiliger kunnen gebruiken op het werk en thuis. In deze workshop leer je ook meer over digitale veiligheid.

Daarnaast biedt OLCT ook andere computertrainingen aan zoals Word, Excel en Teams. 

Wat kost de training?
Val je onder de cao Kartonnage- en Flexibele Verpakkingenbedrijf? Dan betaalt FCB deze training. Het kost jouw werkgever niets. Je werkgever moet de training aanvragen. Aan een training kunnen minimaal 3 en maximaal 8 medewerkers uit jouw bedrijf deelnemen. 

Wie kan de training volgen?
De training is voor alle werknemers in jouw Kartonnage- en Flexibele Verpakkingenbedrijf. Het maakt niet uit of je veel of weinig met de computer werkt. Ook als je geen ervaring hebt met computers kun je meedoen aan de training. We maken de workshop zo, dat je met elk niveau mee kunt doen. Het maakt ook niet uit op welke afdeling je werkt. Het maakt dus niet uit of je in de productie of logistiek werkt, of op kantoor. Iedereen kan wat nieuws leren in de training.

Wie geeft de training?
Een trainer van opleidingsinstituut OLCT geeft de training Slimmer werken met de computer. De trainer komt naar jouw bedrijf en neemt zelf de computers mee. Zo kan iedereen goed meedoen.

Hoe meld je je aan?
Vraag jouw werkgever of je de training kunt volgen. Jouw werkgever kan de groepstraining kosteloos aanvragen bij FCB via de knop bovenaan deze pagina.

Voorwaarden

 • Jouw werkgever vraagt de incompany groepstraining aan via het aanmeldformulier boven aan deze pagina. Lukt dat niet, neem dan gerust contact met ons op via info@fcb-verpakkingen.nl of bel met 070-3123914. Wij helpen graag.
 • Als de aanvraag aan de voorwaarden voldoet ontvangt jouw werkgever een bevestiging van FCB. Daarna kun je starten.
 • Na afronding ontvang je een bewijs van deelname, certificaat of diploma. Deze stuurt jouw werkgever naar FCB.
 • Na afloop ontvang je een kort evaluatieformulier. Deze vul je in.

 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!