Voorbeelden van opleidingen

Scholingscatalogus


Wil je weten welke opleidingen, cursussen of trainingen je kunt doen? Kijk dan in de scholingscatalogus van FCB. Hierin staan opleidingen waar je een vergoeding voor kunt aanvragen. De catalogus is niet een volledig overzicht. Je kunt ook vergoeding aanvragen voor een opleiding die er niet in staat. Laat je inspireren!

Voorbeelden van opleidingen die je kunt volgen:

  • Machineoperator vouwplakken: 4 dagen bij GOC

Heb je al wat ervaring met de vouwplakmachine? En wil je helpen om het productieproces van vouwplakken nog beter te maken? Dan is deze opleiding tot operator iets voor jou. Na de opleiding krijg je een certificaat die erkend is door de branche. 

  • Lean Green Belt: 6 dagen bij GBT

Deze training is speciaal voor leidinggevenden, stafmedewerkers en operationeel personeel die binnen een bedrijf de juiste analyse en verbetertechnieken kunnen inzetten om een verbeterteam zelfstandig te leiden.

  • Nederlands voor anderstaligen: 16 weken bij Logistic Force

Nederlandse Taal training voor medewerkers met een taalachterstand of waarvan Nederlands niet de moedertaal is. Nivo A0 tot A1

  • Voedselveiligheid, HACCP: e-learning van Précon Learning

Ben jij je bewust van de gevaren van voedselveiligheid binnen jouw bedrijf? Ieder bedrijf moet en wil zich houden aan de voedselveiligheidsregels. Met de e-learning voedselveiligheid (HACCP) leer je voedselveilig en hygiënisch werken en word je je  bewust van de risico’s van de voedselveiligheid. De e-learning bevat de belangrijkste principes van voedselveilig werken voor de werkvloer.

  • KAM-coördinator: 11 dagen bij V-Kam

Als (toekomstige) KAM-coördinator of KAM-manager heb je vast veel vragen. Hoe pas ik ISO normen toe? Hoe zet ik een goed KAM-managementsysteem op? En hoe krijg ik mijn collega’s mee in mijn verbeterplannen? Tijdens onze praktijkgerichte KAM-coördinator opleiding krijg je antwoord op al dit soort vragen. Na het afronden van deze KAM-training ben jij een KAM-professional die alle aspecten beheerst rond Kwaliteit, Arbo en Milieu.

  • Operationele veiligheidskundige: 5 dagen bij Apply

Wil jij leren hoe je risico's kunt herkennen? En hoe je ermee omgaat? En hoe je kunt helpen om het werk veiliger te maken? Dan is de opleiding Operationele Veiligheidskunde iets voor jou.

  • Effectief communiceren: 2 dagen bij Yearth

Goed communiceren is één van de belangrijkste dingen voor succes. Kun je goed communiceren? Dan kun je duidelijk vertellen wat je belangrijk vindt. En je kunt duidelijk met mensen praten over ideeën en gevoelens. Dat is goed voor het contact met mensen in je werk. In deze communicatietraining gaan we in op onderwerpen als: hoe komt je informatie over op je gesprekspartners? Wat is de belangrijkste boodschap in je verhaal? Hoe ga je om met moeilijke gesprekken? Welk effect heeft wat je zegt en doet op anderen?

 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!