Toolkit Duurzame inzetbaarheid

Aanvragen toolkit Download toolkit


Met de toolkit kan je als HR-medewerker, ondernemingsraad, directie of team op een leuke en inspirerende manier aandacht vragen voor duurzame inzetbaarheid in jouw bedrijf.

Duurzame inzetbaarheid gaat over de vraag hoe medewerkers op een gezonde, productieve en plezierige manier kunnen blijven werken tot aan het pensioen. Er zijn genoeg redenen om met duurzame inzetbaarheid aan de slag te gaan. Het kan bijdragen aan een lager ziekteverzuim, een hogere productiviteit, langer gezond en vitaal kunnen blijven werken en het vergroten van het werkplezier.

Hoe gebruik je de toolkit?
In de toolkit vind je verschillende werkbladen. Daarin staan de stappen die je kunt nemen in duurzame inzetbaarheid. Je vindt op de werkbladen ook slimme tips, hulpmiddelen en inspiratie. Je gebruikt de toolkit om doelen te stellen en plannen te maken. Je gaat als team werken met de toolkit. De toolkit is een soort Expeditie. Je bereidt je goed voor en je verkent het terrein. Daarna volg je de beste route en ga je samen op pad.

Hoe krijg je de toolkit?
Wil je de toolkit gebruiken in je organisatie? Vraag de papieren versie van de toolkit aan of download de toolkit via de knop hierboven. De toolkit is gratis.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!