FCB-ontbijtwebinar over de branche-erkende opleidingen Stansen en Vouwplakken

Geplaatst op:

Speciaal voor werkgevers, HRM'ers en leidinggevenden in de sector organiseert FCB weer een ontbijtwebinar op donderdag 13 juni 2024 van 8:30 uur tot 9:00 uur, via Microsoft Teams. In een half uurtje praten we je bij over het speciale aanbod dat FCB heeft voor werknemers die vallen onder de cao Kartonnage- en Flexibele Verpakkingenbedrijf.

Dit keer staan de branche-erkende opleidingen centraal. Het GOC die de opleidingen in de sector verzorgt legt uit wat de opleidingen inhouden en voor wie en wanneer deze interessant kunnen zijn. Wist je dat je bij FCB 50% van de opleidingskosten terug kunt krijgen? Dat geldt ook voor deze branche-erkende opleidingen Stansen en Vouwplakken. Na afloop ontvangen medewerkers een branche-erkend certificaat. Een certificaat om trots op te zijn.

Ben je nieuwsgierig en wil je weten of de branche-erkende opleidingen ook voor jouw medewerkers interessant kunnen zijn? Meld je dan nu aan voor het FCB-ontbijtwebinar waarin GOC over de opleidingen zal vertellen. Er is uiteraard ook gelegenheid voor het stellen van vragen.

Namens FCB zijn ook Hélène en Chantal aanwezig om vragen te beantwoorden.

Wil je het ontbijtwebinar bijwonen? Stuur dan een e-mail naar info@fcb-verpakkingen.nl en je ontvangt de link om via Teams deel te kunnen nemen.

Terug naar het overzicht

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!