Leidinggevenden spelen een cruciale rol als het gaat om een leven lang leren. Het voeren van een goed ontwikkelgesprek tussen leidinggevende en werknemer kan lastiger zijn dan het lijkt. Hoe motiveer je je werknemers om zich te blijven ontwikkelen, welke afspraken kun je maken en hoe zorg je ervoor dat werknemers hun vakmanschap en plezier in het werk behouden?

FCB heeft voor de sector een speciaal leiderschapsprogramma ontwikkeld, gericht op het voeren van het ontwikkelgesprek tussen leidinggevende en werknemer. Het leiderschapsprogramma: ‘Aan de praat!’ bestaat uit een werkboek voor leidinggevenden, een werkboek voor medewerkers en een praatplaat.

Werkboek Aan de praat voor leidinggevenden
Werkboek Aan de praat voor medewerkers
Praatplaat

Liever een papieren versie van het werkboek Aan de praat? Vraag deze dan kosteloos aan en stuur een mail naar info@fcb-verpakkingen.nl

Tip: Het goede gesprek voeren kan lastiger zijn dan je denkt. Op basis van het werkboek is ook een speciale workshop voor leidinggevenden ontwikkeld, waarin deelnemers op basis van de Aan de praat!-methode hun gespreksvaardigheden kunnen verbeteren. De kosten voor de workshop kun je via de FCB Stimuleringsregeling voor 50% vergoed krijgen. Heb je interesse in deze incompany workshop? Neem dan contact op met FCB voor meer informatie.