Loopbaan APK

FCB staat voor een sterke en gezonde sector met gemotiveerde mensen en biedt werknemers in de sector professioneel loopbaanadvies om meer inzicht te krijgen in de eigen talenten, uitdagingen, positie op de arbeidsmarkt en loopbaanwensen op de korte, maar ook de langere termijn.
 
Met een Loopbaan APK krijgen werknemers in een kort, individueel traject meer inzicht in de eigen loopbaanvraagstukken. Het traject bestaat uit een telefonisch intakegesprek en twee gesprekken met een externe loopbaanadviseur, waarbij verschillende loopbaaninstrumenten, waaronder loopbaantesten, kunnen worden ingezet. Werknemers krijgen meer inzicht in hoe zij in het werk staan, welke kansen zij zelf zien en wat ze zelf zouden kunnen doen om ook op de langere termijn duurzaam inzetbaar te blijven.
 
 Voor wie Werknemers die graag willen stilstaan bij hun eigen werk, hun talenten en interesses.  
 Groepsgrootte  Individueel
 Duur  Telefonisch intakegesprek + 2 gesprekken met een loopbaanadviseur
 Uitgevoerd door  James Loopbaan
 Kosten  Gratis
Video Loopbaanadvies

Online loopbaancheck
Wil je eerst zelf een korte check doen? FCB heeft naast de Loopbaan APK ook een online loopbaancheck ontwikkeld. Ben je fit, tevreden en ervaar je werkplezier? Je krijgt tips op welke manier je je huidige functie langer kunt volhouden. Je ontvangt direct als je klaar bent de uitslag. Een meer compleet rapport met adviezen ontvang je, als je dat wilt, per e-mail. FCB stelt de loopbaancheck voor iedereen uit de sector kosteloos beschikbaar.
Online loopbaancheck
Terug