Aanvraag werkgevers
Aanvraag werknemer

FCB ondersteunt werkgevers en werknemers in de sector met professioneel loopbaanadvies om gezond en met plezier te kunnen blijven werken en zich te kunnen blijven ontwikkelen. Met een loopbaanadviestraject krijgen werknemers meer inzicht in hoe ze in hun werk staan, welke kansen ze zelf zien en wat ze zelf al kunnen doen om ook op langere termijn gezond en met plezier te kunnen blijven werken. Ook als een werknemer niet meer op de goede plek zit en iets anders zou willen, kan loopbaanadvies uitkomst bieden.

FCB vergoedt de kosten van een professionele loopbaancoach tot € 1.500,- per medewerker, zolang het binnen het jaarlijkse budget valt dat door het bestuur is vastgesteld.
Werknemers mogen eens in de vijf jaar gebruik maken van deze vergoedingsregeling. Zowel de werkgever, als de werknemer zelf kan de vergoeding bij FCB aanvragen.

Doe de Online loopbaancheck
FCB heeft ook een online loopbaancheck ontwikkeld. Binnen vijf minuten weet je waar je in je loopbaan staat. Ben je fit, tevreden en ervaar je werkplezier? Je krijgt tips op welke manier je je huidige functie langer kunt volhouden. Direct na afloop ontvang je de uitslag. Een meer compleet rapport met adviezen ontvang je, als je dat wilt, per e-mail. FCB stelt de loopbaancheck kosteloos op de website beschikbaar voor iedereen uit de sector.

Flyer
Doe de loopbaancheck