12 juli 2017

Er is niet één oplossing voor werkstress: er zijn veel knoppen waar je aan kunt draaien. Dat geldt voor de werkgever en de werknemer. Met voldoende buffers (dingen die je energie geven) kun je, ook met een hoge werkdruk, een burn-out voorkomen. Meer bewegen of gezonder eten kan zo'n buffer zijn. Soms kan de oplossing ook ingrijpender zijn en kun je bijvoorbeeld je werk-privébalans bespreken met je leidinggevende.

 

Ook voor de sector Kartonnage en Flexibele Verpakkingen is het verminderen van de werkstress een uitdaging. Via deze link vind je al 99 oplossingen tegen werkstress. Ben je op zoek naar een maatwerkoplossing specifiek voor jouw bedrijf? Meld je dan aan voor een mini pilot van FCB. In deze pilot gaat een werkdrukadviseur samen met medewerkers op zoek naar praktische, slimme en innovatieve oplossingen voor geconstateerde knelpunten als het gaat om de ervaren werkdruk.

 

FCB stelt de werkdrukadviseur kosteloos voor jouw bedrijf ter beschikking. Meld je snel aan via: https://www.fcb-verpakkingen.nl/Vitaaldetoekomstin/Aanmeldenwerkgever