20 oktober 2020

Het is druk in onze sector. Veel bedrijven draaien op topcapaciteit. Dat maakt het soms lastig om tijd te vinden voor ontwikkeling. Daarnaast hebben we in deze huidige tijd natuurlijk te maken met corona-regels, waardoor het bijeenkomen in groepen op dit moment anders ligt dan we gewend waren. Aandacht voor ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid blijft echter belangrijk, ook in tijden van drukte en corona.

Om organisaties hierin te faciliteren, heeft FCB besloten het leiderschapsprogramma Aan de praat! per 12 oktober 2020 ook aan te bieden als online individuele coaching. Leidinggevenden èn medewerkers kunnen op deze manier een-op-een, onder professionele begeleiding en in een kort tijdsbestek, heel gericht werken aan hun gespreksvoering en communicatieve vaardigheden. Online individuele coaching heeft in deze huidige tijd een aantal belangrijke voordelen. Het is:

-      flexibel in te plannen, bijvoorbeeld voor of na een dienst;
-      kortdurend en intensief, het vraagt minder tijd;
-      individueel te volgen en daarmee corona-proof;
-      gericht op de persoonlijke ontwikkelbehoefte;
-      op het werk of vanuit huis te volgen.
 

Met de inzet van online individuele coaching kunnen we op een efficiënte en veilige manier blijven werken aan de professionele ontwikkeling van onze medewerkers en leidinggevenden, en het versterken van duurzame inzetbaarheid in de sector.

Ben je geïnteresseerd in deelname aan dit programma? 
Meld je dan aan via onze website.

Wil je inhoudelijk meer weten over het online aanbod Aan de praat?
Neem dan contact op met onze uitvoerder andries@qidos.nl