3 mei 2021

Herken je een van de volgende situaties? In jouw team werken mensen die hun werk wel goed doen maar ze vormen nog niet echt een team. Of een van jouw medewerkers zit niet lekker in zijn vel vanwege problemen thuis en maakt de laatste tijd meer fouten. Een andere medewerker komt steeds bij je klagen over dat er dingen fout gaan in de productie. Ook in deze coronatijd wordt er een groot beroep gedaan op jou als leidinggevende.

Jij wilt niet steeds degene zijn die alles oplost, je wilt je team en medewerkers helpen om zelf tot goede oplossingen te komen en je wilt de teamspirit erin houden. Je wilt hen motiveren, beter laten samenwerken en laten nadenken over hoe ze iets kunnen oplossen of anders aanpakken. Hier past een coachende stijl van leidinggeven bij, een stijl die rekening houdt met de kwaliteiten en (on)mogelijkheden van medewerkers en waarbij een goede communicatie voorop staat.

Bij de workshop ‘De leidinggevende als coach’ leer je wat coachend leidinggeven is, krijg je handvatten aangereikt voor een effectieve gespreksvoering en is er ruimte om op interactieve wijze te reflecteren op jouw dagelijkse werkpraktijk als leidinggevende.

GOC voert de workshop in opdracht van FCB uit. Heb je interesse in deze incompany workshop? Tot 1 december 2021 kunnen bedrijven in de sector kosteloos gebruik maken van dit aanbod. Dit wordt mede mogelijk gemaakt met subsidie van het Europees Sociaal Fonds. 

Aanmelden kan via www.fcb-verpakkingen.nl/vitaal-verder!/de-activiteiten/leidinggeven-als-coach Na aanmelding neemt GOC vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.