25 maart 2019

FCB staat voor een sterke en gezonde sector met gemotiveerde mensen en biedt werknemers in de sector professioneel loopbaanadvies om meer inzicht te krijgen in de eigen talenten, uitdagingen, positie op de arbeidsmarkt en loopbaanwensen op de korte, maar ook de langere termijn.

Video Loopbaan APK

Met een Loopbaan APK krijgen werknemers in een kort, individueel traject meer inzicht in de eigen loopbaanvraagstukken. Het traject bestaat uit twee à drie gesprekken met een externe loopbaanadviseur, waarbij ook een loopbaanscan wordt ingezet. Werknemers krijgen meer inzicht in hoe zij in het werk staan, welke kansen zij zelf zien en wat ze zelf zouden kunnen doen om ook op de langere termijn duurzaam inzetbaar te blijven.

FCB biedt de loopbaan APK gratis aan, aan alle werknemers uit de sector met een kleine of een grote loopbaanvraag. Deze loopbaan APK wordt uitgevoerd door een loopbaancoach van James Loopbaan. Werknemers kunnen zich ook zelf aanmelden voor de loopbaan APK.

Online loopbaancheck
Wil je in 5 minuten weten waar je in je loopbaan staat? FCB heeft naast de Loopbaan APK ook een online loopbaancheck ontwikkeld. Ben je fit, tevreden en ervaar je werkplezier? Je krijgt tips op welke manier je je huidige functie langer kunt volhouden. Je ontvangt direct als je klaar bent de uitslag. Klik hier voor de online loopbaancheck voor de sector kartonnage en flexibele verpakkingen.