7 februari 2022

Versterking van de digitale zelfredzaamheid van medewerkers
Naast lezen en schrijven zijn digitale vaardigheden een must geworden om mee te kunnen doen in de huidige samenleving. Wat we ook doen en waar we ook zijn, digitalisering is overal. Tegenwoordig is het vak Digitale vaardigheden normaal op school. Maar wat als je 40+ bent en deze vakken niet hebt gehad en door te weinig interesse ook zelf niet bezig bent geweest om je deze vaardigheden eigen te maken? Dan loop je het risico om tijdens werk en privé een achterstand op te lopen.

FCB heeft samen met OLCT een speciaal programma samengesteld, waarmee werknemers in drie dagdelen van circa 2,5 uur de belangrijkste digitale vaardigheden aanleren. Deze vaardigheden kunnen dagelijks worden gebruikt op het werk of privé. Tijdens de training komen de meest gebruikte computerprogramma’s aan bod zoals MS Word, Excel, veilig e-mailen met Outlook en veilig internetten. Indien gewenst kan ook aandacht besteed worden aan het werken met Microsoft Teams (online vergaderen).

Deze trainingen worden door OLCT uitgevoerd. De trainingen vinden incompany plaats. OLCT neemt zelf laptops, beamer en scherm mee (indien het bedrijf dat wenst).

Kijk voor meer informatie ook op www.olct.nl

Mochten er in jouw bedrijf medewerkers zijn die interesse hebben in de training? Neem dan contact op met OLCT via info@olct.nl of 053-4340344.

Nieuwe mogelijkheden ontdekken, een must voor iedereen
OLCT verzorgt ook een incompanytraining voor alle PC gebruikers waarin de nieuwe mogelijkheden van Internet gebruik, OS-Windows en MS 365 app’s aan bod komen. Een echte aanrader om de werktijd aan PC en de app’s efficiënter te gebruiken.

Kijk op www.olct.nl voor meer informatie.

Subsidie van 50% van de opleidingskosten
Investeren in medewerkers is voor bedrijven die afdragen aan FCB aantrekkelijk met de Stimuleringsregeling Scholing en Ontwikkeling. Bedrijven kunnen 50% van de opleidingskosten van het fonds terugkrijgen. Meer informatie over de stimuleringsregeling en de subsidievoorwaarden vind je op: https://www.fcb-verpakkingen.nl/scholing-en-ontwikkeling/stimuleringsregeling/.