11 juli 2019

Doe mee aan de pilot “Digitale zelfredzaamheid” en bied werknemers een gratis training aan.

Naast lezen en schrijven zijn digitale vaardigheden een must geworden om mee te kunnen doen in de huidige samenleving. Wat we ook doen en waar we ook zijn, digitalisering is overal. Tegenwoordig is het vak digitale vaardigheden normaal op school. Maar wat als je 40+ bent en deze vakken niet hebt gehad en door te weinig interesse ook zelf niet bezig bent geweest om je deze vaardigheden eigen te maken? Dan loop je het risico om tijdens werk en privé een achterstand op te lopen.

FCB heeft een speciaal programma samengesteld, waarmee werknemers in drie dagdelen de belangrijkste digitale vaardigheden aanleren die dagelijks kunnen worden gebruikt op het werk of privé. Voorafgaand aan de incompany training wordt de ‘Kijkwijzer’ ingevuld die het instapniveau van de cursist bepaalt. Hiermee kan aan iedere deelnemer op maat les worden gegeven.

Heeft u als bedrijf interesse om deze incompany training van Digitaal Leerplein aan een groep werknemers aan te bieden. Meld u dan nu aan. In de pilotfase worden de trainingen volledig door FCB verzorgd en betaald. Voor huurlaptops die tijdens de lessen door de deelnemers kunnen worden gebruikt, wordt eveneens gezorgd.

Digitaal leerplein

De workshops worden verzorgd door Digitaal Leerplein. Digitaal Leerplein verzorgt unieke workshops en trainingen, die elke keer weer een feestje zijn voor de deelnemers. Op een leuke en humoristische, maar ook zeer professionele manier worden cursisten wegwijs gemaakt in de digitale wereld.

Cursisten die onze interactieve trainingen al gevolgd hebben, vinden het een verademing om mee te maken. ‘Dit geeft nou echt veel zelfvertrouwen en boeit van begin tot eind!’