25 mei 2022

Met de komst van MS 365 (voorheen Office 20xx) is veel functionaliteit toegevoegd. Gebruikers blijven vaak werken op de manier zoals dat in het verleden is aangeleerd. Dat er intussen veel is veranderd in de verschillende app’s is aan velen voorbij gegaan. 

Er wordt bijvoorbeeld nog (te veel) met de muis gewerkt, het toetsenbord kennen we alleen van de letters die op de toetsen staan. Daarnaast blijven we verschrikkelijk veel mappen maken op de lokale PC of server. We zien vaak door de veelvoud van mappen het ‘bos’ niet meer, laat staan dat iedereen weet in welke map een bestand of document te vinden is. Werk maar eens een nieuwe collega in…..

En als je het niet weet, dan vraag je het gewoon aan je collega. Maar, na die enkele keren een vraag gesteld te hebben, ziet hij/zij jou liever niet meer komen. Je stoort hen en zo reageren ze vaak ook waardoor je je onzeker voelt en dan maar zelf probeert uit vinden hoe het werkt. Dat is verloren tijd!

Dankzij deze workshop MS 365 van OLCT zorg je ervoor dat je geen tijd verliest in het werken en bedienen van jouw PC. Daarnaast word je zelfverzekerder in het omgaan met de verschillende MS App’s. Je leert nieuwe functies kennen uit de verschillende app’s en hoe je effectief méér met het toetsenbord kunt gaan werken. Dat is gezonder voor jou en het bedrijf!

Je krijgt tijdens de workshop MS 365 tips & tricks voor:

Kunnen jij, je werknemers of collega’s extra hulp gebruiken in bovenstaande app’s?
Kies dan voor de 3 uur durende incompany Workshop MS 365 tips & trics. (kosten € 350,00 per workshop)
Zoek je meer diepgang, kies dan voor een klassikale of incompany training.
Bijvoorbeeld; MS Excel & Word, basis en geavanceerd, Outlook, Teams & OneNote en OneDrive.

Voor aanmelding of meer informatie, bel naar OLCT op 0534340344 of e-mail naar info@olct.nl.

FCB Stimuleringsregeling Scholing en Ontwikkeling
Werkgevers die onder de cao voor kartonnage- en flexibele verpakkingsbedrijf vallen, kunnen een tegemoetkoming van 50% in de kosten ontvangen voor deze workshop en trainingen. Zo kost een incompany workshop MS 365 tips & trics nog maar €175,00 per workshop.

Wil je meer weten over deze subsidie en hoe je deze aan moet vragen. Ga dan naar www.fcb-verpakkingen.nl/scholing-en-ontwikkeling/stimuleringsregeling/