4 juni 2021

Goed nieuws. We hebben dit jaar, ondanks alle coronabeperkingen, van veel bedrijven uit de sector aanvragen gekregen voor het aanbod uit ons ESF-project Vitaal verder!. Van gezondheids- en vitaliteitchecks, werkplekonderzoeken tot workshops en coaching Aan de praat!. FCB is blij al deze bedrijven te kunnen ondersteunen met een breed pakket aan duurzame inzetbaarheidsactiviteiten. 

Zoals aan alle projecten, komt ook aan dit project een einde. Op 1 december 2021 moeten alle projectactiviteiten volledig zijn uitgevoerd om voor ESF-subsidie in aanmerking te komen. Er is daarvoor geen verlenging meer mogelijk. Ook is het maximale subsidiebudget inmiddels in zicht.

Wil je als bedrijf nog gebruik maken van het aanbod Vitaal verder!? Wacht dan niet te lang en meld je aan. Wordt het maximale subsidiebudget bereikt; in dat geval kan het zijn dat een aanmelding niet kan worden gehonoreerd of op een wachtlijst wordt gezet.

Meer weten over het aanbod of je alsnog aanmelden? Ga naar  www.fcb-verpakkingen.nl/vitaal-verder of lees ons magazine met de ervaringsverhalen van werkgevers en werknemers uit de sector via deze link: www.fcb-verpakkingen.nl/uploads/publicaties/Magazine%20Vitaal%20verder!%202021.pdf