20 oktober 2020

In de CAO voor het Kartonnage- en Flexibele Verpakkingenbedrijf hebben cao-partijen de afspraak gemaakt om gedurende de looptijd van de cao iedere werknemer een budget voor duurzame inzetbaarheid te geven van € 150,- per jaar. Werknemers kunnen dit budget besteden via Tiptrack.
De ervaring leert dat werknemers in het algemeen een aantal favoriete producten hebben. 

Top 3 Trainingen

  • E-training Financieel in Balans van Budgetcoach: binnen een maand leer je hoe je grip krijgt op je geld en waarop je kunt besparen.
  • Typecursus met diploma: met de online typecursus van Ticken leer je blind typen, snel en met hoge nauwkeurigheid.
  • Gespreksvaardigheden: voor leidinggevenden die hun communicatieve vaardigheden op het werk willen versterken.


Top 3 Testen & tools
Met de ruim 20 gratis testen & tools in Tiptrack krijg je meer inzicht in jezelf en tips om je verder te ontwikkelen.

  • Persoonlijke flexibiliteit: ontdek hoe je met veranderingen omgaat en wat je kunt doen om je flexibiliteit te vergroten.
  • Talentenspectrum: krijg meer inzicht in jouw persoonlijkheid en talenten, en geef richting aan je persoonlijke ontwikkeling.
  • Assertiviteitstest: krijg inzicht in hoe assertief jij bent en hoe je dit kunt verbeteren. Vind een goede balans tussen opkomen voor jezelf en het goed houden van de relatie met de ander.


Mogelijk zit hier ook iets bij voor medewerkers bij jou in het bedrijf? Mocht je nog geen activatiecodes voor jouw medewerkers hebben, vraag deze dan snel aan via: servicedesk@tiptrack.nl of 070 - 850 8650.
Vermeld daarbij dat het gaat om de Tiptrack-versie voor de sector Kartonnage- en Flexibele Verpakkingen.