21 november 2022

FCB biedt sinds een aantal jaren financieel advies aan medewerkers in de sector van 50 jaar of ouder. Wie 50-plus is en zijn hele leven heeft gewerkt, heeft een groot deel van de loopbaan achter de rug. Het is dan belangrijk vooruit te kijken en na te denken over de vraag hoe je invulling wilt geven aan het werkzame leven tot aan je pensioen. Misschien wil je minder gaan werken, of eerder stoppen met werken? Belangrijk is inzicht te krijgen in de financiële gevolgen van jouw wensen. Dat bepaalt wat haalbaar is en wat niet.

Het aanbod van financieel advies wordt nu uitgebreid: ook medewerkers met geldzorgen of financiële vragen uit andere levensfases kunnen nu gebruik maken van gratis financieel advies. Medewerkers kunnen financieel in de knel raken door bijvoorbeeld onvoorziene kostenstijgingen. Inzicht in de financiën en persoonlijk advies kan dan waardevol zijn. FCB heeft hier speciale afspraken over gemaakt met OFA, de onafhankelijke financieel adviseurs.

Individuele medewerkers kunnen zichzelf aanmelden voor een financieel adviestraject.

Wil je als bedrijf eerst zelf meer informatie over de mogelijkheden? Laat het ons dan weten via info@fcb-verpakkingen.nl. Wij brengen je dan in contact met de adviseurs van OFA die jou meer kunnen vertellen.