15 februari 2016
Wij vroegen een aantal bedrijven uit de sector wat de uitdaging is voor 2016. De bedrijven waren het al snel met elkaar eens. Hoe kunnen we medewerkers fit en vakbekwaam houden? Vanuit FCB willen we werkgevers en werknemers graag in deze ambitie steunen. Dat doen we op verschillende manieren, waaronder onze Stimuleringsregeling, die ook in 2016 weer van kracht is.

 

FCB kent een belangrijke stimuleringsregeling waarmee u 25 tot 50 procent van de opleidingskosten van werknemers terugkrijgt. Indien het een vakopleiding betreft, is de subsidie maar liefst 50 procent. Veel bedrijven gingen u voor en hebben in 2015 subsidie ontvangen.

 

Heeft u opleidingsplannen en wilt u kijken wat het FCB daarin voor u kunt betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag de subsidie aan via: www.fcbverpakkingen.nl/Opleidingenontwikkeling/Stimuleringsregeling

 

Heeft u nog geen concrete plannen en mist u tijd en inzicht in de mogelijkheden om hier werk van te maken? Ook dan kan FCB u helpen. FCB biedt bedrijven die met het thema fit en vakbekwaam aan de slag willen een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan met een externe adviseur. Samen kunt u kijken hoe het thema in uw bedrijf opgepakt kan worden en wat het FCB daarin voor u kan betekenen. U betaalt hiervoor niets en het kost hooguit een half uurtje van uw tijd. De adviseur kan u helpen met advies, het vinden van de juiste opleidingen of trainingen, het aanvragen van subsidie of het opstellen van een maatwerk plan voor uw bedrijf.