16 november 2016

Het FCB event : Vitaal de toekomst in was erg geslaagd. Wij kijken als FCB terug op een bijzondere middag en hopen dat de deelnemers veel inspiratie hebben opgedaan om met het thema duurzame inzetbaarheid aan de slag te gaan. Binnenkort zullen we uiteraard een verslag van het event publiceren.

 

De komende weken gaan we hard aan de slag met het uitvoeren van de laatste workshops, gezondheids- en vitaliteitschecks en EVP trajecten die we in het kader van het sectorplan dit jaar nog gratis mogen aanbieden.

FCB in 2017

Daarnaast gaan we ons natuurlijk ook alvast voorbereiden op een nieuw FCB jaar dat volledig in het teken zal staan van het thema duurzame inzetbaarheid. We zullen starten met een groot sectorbreed onderzoek naar duurzame inzetbaarheid en werkdruk in de sector. Hiervoor zijn we nog op zoek naar mensen uit de sector die willen deelnemen aan de begeleidingscommissie van het onderzoek. Het zal gaan om twee tot drie bijeenkomsten in het eerste kwartaal van 2017.  Heb je interesse? Stuur me dan even een mailtje.

We gaan een mooi jaar tegemoet waarin we werkgevers, HRM-ers, ondernemingsraden en werknemers weer zo goed mogelijk willen ondersteunen. Hou onze website en nieuwsbrief in de gaten om niets te missen.