6 juni 2017

Wilt u in uw bedrijf aan de slag met duurzame inzetbaarheid, maar weet u niet goed hoe het aan te pakken? Maak dan gebruik van de mogelijkheid van een gratis adviesgesprek op maat.


Een externe adviseur duurzame inzetbaarheid gaat dan samen met u kijken waar uw bedrijf staat, wat mogelijke stappen zijn om te zetten op de korte en de langere termijn en hoe FCB daarin kan faciliteren. Het gesprek zal circa 1,5 uur in beslag nemen. Voorafgaand aan het gesprek wordt wel gevraagd om een korte scan in te vullen. De uitkomst van de scan zal in het gesprek met u worden besproken. Na afloop van het gesprek ontvangt u een adviesrapport op maat.

Voor u als bedrijf zijn er geen kosten verbonden aan het adviesgesprek. FCB zal de kosten van de externe adviseur voor haar rekening nemen.

 

Heeft u interesse in een vrijblijvend adviesgesprek? Meldt u dan aan via het aanmeldformulier Vitaal de toekomst in! op de website van FCB of klik op deze link: http://www.fcbverpakkingen.nl/Vitaaldetoekomstin/Aanmeldenwerkgever