10 juli 2019

Op 9 oktober 2019 organiseert FCB een inspiratiemiddag voor alle ondernemingsraadsleden (OR-leden) en andere personeelsvertegenwoordigingen in de sector. De middag staat in het teken van het thema duurzame inzetbaarheid.  Het doel van de middag is om medezeggenschapsleden uit de sector met elkaar in contact te brengen, kennis en ervaringen uit te wisselen, op een leuke manier kennis te maken met het thema duurzame inzetbaarheid en om de bekendheid van FCB en haar activiteiten onder werknemers te vergroten. Na afloop van de middag hebben deelnemers meer inzicht in wat duurzame inzetbaarheid betekent en wat zij daaraan als werknemers zelf kunnen bijdragen.

Voor deze inspiratiemiddag hebben we een aantrekkelijk programma gemaakt waar alle medezeggenschapsleden in de sector kosteloos aan kunnen deelnemen. De bijeenkomst zal op een inspirerende locatie in het midden van het land plaatsvinden.

Heeft uw bedrijf een ondernemingsraad of andere personeelsvertegenwoordiging waarvoor deze inspiratiemiddag interessant zou kunnen zijn? Laat ons dan weten naar welk emailadres wij de uitnodiging kunnen versturen. Dat kan door het sturen van een mail naar info@fcb-verpakkingen.nl onder vermelding van OR inspiratiemiddag en de naam en het emailadres van de OR of personeelsvertegenwoordiging.