21 november 2022

Wil jij investeren in jouw medewerkers? FCB kan jou daarbij helpen. Maak gebruik van ons aanbod dat speciaal op de kartonnage- en verpakkingensector is toegespitst.

Tot 31 december 2022 kunnen werkgevers en werknemers nog gebruik maken van het budget dat beschikbaar is voor 2022. Laat dit niet liggen.

  • Wil je jouw medewerker een opleiding, cursus of training aanbieden? FCB vergoedt 50% van de totale opleidingskosten. Maak dit jaar nog gebruik van het beschikbare subsidiebudget.

  • Wil je in jouw bedrijf meer aandacht besteden aan gezondheid en vitaliteit? FCB biedt gratis gezondheids- en vitaliteitschecks aan, met fysieke testen en persoonlijk vitaliteitsadvies, voor alle medewerkers die vallen onder de cao.  Maak met de checks een mooie start met vitaliteitsbeleid in jouw bedrijf.

  • Heb je medewerkers met financiële zorgen aan het einde van de loopbaan? Persoonlijk advies kan dan helpen. FCB biedt medewerkers gratis financieel advies aan. Een onafhankelijke financieel adviseur komt dan bij de medewerker thuis om alles op een rijtje te zetten.

  • Heb je een groepje medewerkers in jouw bedrijf dat het leuk vindt om met digitale vaardigheden aan de slag te gaan? FCB biedt bedrijven gratis de incompany workshop ‘Slimmer werken met de computer’ aan. In de workshop leer je bijvoorbeeld hoe je het toetsenbord veel efficiënter kunt gebruiken. 

Wil je meer weten, een subsidie aanvragen of je aanmelden voor de gratis activiteiten van FCB? Ga naar www.fcb-verpakkingen.nl.