4 juni 2021

FCB heeft het afgelopen jaar een aantal brochures gemaakt die bedrijven kunnen uitdelen aan medewerkers. De publicaties zijn uiteraard online op de website te vinden, maar we hebben ook nog gedrukte exemplaren om te verdelen.

Heb je interesse in de gedrukte versie van één van onderstaande uitgaven? Stuur dan een mail naar moon@fcb-verpakkingen.nl met daarin de titel van de gewenste uitgave en het aantal dat je wilt ontvangen. Wij zorgen er dan voor dat deze naar jouw bedrijf gestuurd worden. Er zijn geen kosten aan verbonden. Er is nog een beperkte voorraad beschikbaar. Wacht niet te lang, want op is op.

magazine

FCB Magazine 'Vitaal verder!'
Een vrolijk magazine met inspirerende ervaringsverhalen van werkgevers en werknemers uit de sector die met duurzame inzetbaarheid aan de slag zijn gegaan. Veel informatie over de sector en de kansen die de sector biedt.

www.fcb-verpakkingen.nl/uploads/publicaties/Magazine%20Vitaal%20verder!%202021.pdf

aan de praat

Werkboek 'Aan de praat'
Praktisch werkboek voor leidinggevenden die met medewerkers het goede gesprek willen voeren over werkplezier, vakmanschap en ontwikkeling; nu en in de toekomst. Het werkboek bevat ook een praatplaat en een deel om uit te delen aan medewerkers ter voorbereiding op het goede gesprek.

https://www.fcb-verpakkingen.nl/uploads/publicaties/WT_Werkboek_leidinggevenden_FCB-juni%202019_leesversie.pdf

flyer

Flyer voor werknemers 'Vitaliteit en Werkplezier'
Wie gaat er niet het liefst met plezier naar het werk? Dat gaat het best als je goed op je plek zit en over de vaardigheden beschikt die je nodig hebt. FCB helpt werknemers in de sector kartonnage en flexibele verpakkingen dit te bereiken, met een uitgebreid aanbod aan activiteiten en regelingen.

www.fcb-verpakkingen.nl/uploads/publicaties/flyer_werknemers2.pdf