20 december 2016
FCB heeft speciaal voor alle medewerkers die in ploegendienst werken of willen werken een brochure laten maken. Naast veel voordelen kan het werken in ploegendienst of het werken op onregelmatige tijden ook gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Reden voor FCB om hier samen met experts eens naar te laten kijken. Wat kun je als organisatie en medewerkers doen om deze risico’s te verkleinen.

 
De brochure Gezond werken in ploegen laat zien hoe kenmerken van jouw rooster invloed hebben op je gezondheid. Er is aandacht voor de biologische achtergrond hiervan. Er worden drie interventies beschreven die je kan inzetten om ervoor te zorgen dat je gezond blijft terwijl je werkt in de onregelmatigheid. Verder worden er factoren besproken die invloed hebben op keuzes die jij maakt met betrekking tot het werken in onregelmatigheid. Kortom een handzame brochure vol informatie en tips.

Meer weten? Kijk op FCB Brochure Gezond werken in ploegen

Wil je de brochure in hard copy beschikbaar stellen aan je medewerkers? Stuur dan een mailtje naar info@fcb-verpakkingen.nl. Wij zorgen dan voor een bestand dat drukklaar is, zodat je het alleen nog hoeft te laten printen of drukken in het gewenste aantal.