4 mei 2020

Meld je aan voor een kick off-webinar voor bedrijven op 26 of 28 mei 2020

Investeren in duurzame inzetbaarheid loont. Maar hoe pak je dat aan? Hoe zorg je er als werkgever voor dat medewerkers goed, gemotiveerd en gezond kunnen werken, óók in de huidige situatie waarin door corona veel onzekerheid is ontstaan? Cao-partijen in de sector Kartonnage- en Flexibele Verpakkingen vinden duurzame inzetbaarheid belangrijk en starten daarom met Tiptrack.

Wat kun je met Tiptrack?
Tiptrack geeft medewerkers inzicht in en grip op werk, gezondheid, ontwikkeling, geldzaken en werk/privé balans. Medewerkers krijgen passende tips en adviezen en ze hebben direct toegang tot tools, testen en trainingen. Tiptrack helpt om stappen te zetten en zo persoonlijke doelen te bereiken.

Individueel budget van € 150,-
Cao-partijen hebben afgesproken dat alle werknemers die vallen onder de CAO voor het Kartonnage- en Flexibele Verpakkingenbedrijf een bedrag van € 150,- per jaar krijgen om zelf te besteden via Tiptrack. Zo kunnen zij zelf kiezen wat zij belangrijk vinden voor de eigen ontwikkeling en inzetbaarheid.  

Met een paar klikken kunnen zij bijvoorbeeld een cursus of coach regelen. Denk hierbij aan computeropleidingen, talen, projectmanagement, persoonlijke ontwikkeling, e‑learnings, gezondheidsinterventies en ga zo maar door. Ook zijn er (gratis!) testen te doen en kunnen zij aan de slag gaan met tools en tips.

Hoe start je met Tiptrack? 
Tiptrack is online beschikbaar, óók als app op de mobiele telefoon. Om Tiptrack te kunnen gebruiken, hebben medewerkers wel een account nodig. Over hoe dit precies werkt, informeren we je graag. 

Kick off-webinar op 26 en 28 mei 2020
Op 26 mei van 10.00 tot 12.00 uur en op 28 mei van 10.00 tot 12.00 uur bieden wij een kick off-webinar aan voor bedrijven die Tiptrack graag vanaf 1 juli 2020 willen introduceren.

Tijdens dit webinar nemen we je mee in de wereld van Tiptrack en kun je ontdekken wat Tiptrack voor jouw organisatie kan betekenen. Ook krijg je informatie over hoe je Tiptrack kunt implementeren in je eigen bedrijf. Hoe pak je dat aan? Tiptrack wil jou hierbij zoveel mogelijk ontlasten en ontzorgen. Na het webinar neemt Tiptrack daarom contact met je op om afspraken te maken over de introductie van Tiptrack in jouw bedrijf.

Heb je interesse? Meld je dan voor 15 mei kosteloos en vrijblijvend aan voor een van de kick off-webinars. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: chantal@fcb-verpakkingen.nl. Vermeld daarbij op welke dag jij deel wilt nemen aan het webinar. Je ontvangt dan een instructiemail van Tiptrack voor het volgen van het webinar.

We zien je graag op 26 of 28 mei.