7 februari 2022

Zelf aan de slag met duurzame inzetbaarheid in jouw bedrijf

Expeditie DIY is een handige toolkit om je op een leuke en inspirerende manier op weg te helpen bij het werken aan duurzame inzetbaarheid. Er zijn genoeg redenen om als werkgever, HR-medewerker of OR met duurzame inzetbaarheid aan de slag te gaan. Het kan bijdragen aan een lager ziekteverzuim, een hogere productiviteit en een sterk imago van het bedrijf. Werknemers kunnen hun vakmanschap versterken, langer gezond en vitaal blijven en hun werkplezier vergroten.

De expeditie begint met een goede voorbereiding. Daarna ga je het terrein verkennen. Vervolgens stippel je de beste route uit en ga je samen op pad. Onderweg stuur je op tijd weer bij. Tijdens de expeditie kies je focusgebieden, stel je doelen, ontwikkel je actieplannen en ga je als team aan de slag. Ga op expeditie en ga voor een gezonde, vitale en toekomstgerichte organisatie.

De toolkit Expeditie DIY is je reisbegeleider. In deze map vind je verschillende werkbladen die je stap voor stap begeleiden tijdens de expeditie. Naast de verschillende stappen, vind je op de werkbladen allerlei slimme tips, handige hulpmiddelen en interessante inspiratie.

Wil je ook zelf aan de slag? Vraag de toolkit aan bij FCB of download de toolkit van de website.