25 mei 2022

Bedrijven die vallen onder de CAO Kartonnage- en Flexibele Verpakkingen kunnen een tegemoetkoming van 50% in de kosten ontvangen voor trainingen, cursussen en opleidingen van medewerkers. Met deze stimuleringsregeling wil FCB een bijdrage leveren aan de vakbekwaamheid en de ontwikkeling van werknemers in de sector.

In de eerste maanden van 2022 hebben al verschillende bedrijven uit de sector subsidie aangevraagd voor verschillende soorten opleidingen. Wil jij weten welke opleidingen in onze sector gevolgd worden?

De eerste top 15 van 2022 ziet er als volgt uit:

Meer weten of aanvragen?
Ben je werkgever in de sector en wil jij ook één of meerdere medewerkers een opleiding laten volgen? Ga naar www.fcb-verpakkingen.nl/scholing-en-ontwikkeling voor meer informatie en het aanvraagformulier. Je kunt de tegemoetkoming eenvoudig digitaal aanvragen. Doe dit wel voordat de medewerker met de opleiding begint.

Scholingscatalogus
Wil je meer weten over de opleidingen, trainingen en cursussen die andere bedrijven in de sector in de afgelopen drie jaar volgden? Neem dan ook een eens een kijkje in de scholingscatalogus op de website: www.fcb-verpakkingen.nl/scholing-en-ontwikkeling/scholingscatalogus.html.