25 augustus 2022

De wereld om ons heen wordt steeds digitaler. Van het regelen van bankzaken, het aanvragen van een nieuw paspoort en het inzien van een salarisstrook tot het bedienen van machines of geautomatiseerde systemen rondom voorraadbeheer. Meedoen en meekomen is een enorme uitdaging. Slimmer werken met de computer is voor iedereen van belang; niet alleen voor het werk maar ook in het persoonlijke leven.

Hoe blijf je bij? Hoe maak je het voor jezelf gemakkelijk en leuk? En hoe bespaar je kostbare tijd?
In deze praktische training gaan medewerkers in kleine groepjes zelf aan de slag om te ontdekken hoe je de computer slimmer kunt gebruiken. De training ‘Slimmer werken met de computer’ wordt aangeboden door FCB (Fonds Collectieve Belangen voor de Kartonnage- en Flexibele Verpakkingen) en verzorgd door OLCT.

In de training ontdek je hoe je de computer en het toetsenbord effectiever kunt gebruiken, leer je hoe je het internet en de e-mail veilig gebruikt en hoe je digitaal kunt (samen)werken. De training bestaat uit drie korte workshops van drie uur, die op het bedrijf gegeven worden:

  • Effectief werken met toetsenbord voor Computer, MS Excel & Word (ook voor ervaren computergebruikers!)
  • Slim gebruik van je Internetbrowser, MS Outlook & Timemanagement en jouw digitale veiligheid
  • MS Teams & OneDrive, samenwerken, delen en veiligheid

De training is bedoeld voor alle medewerkers in het kartonnage- en flexibele verpakkingenbedrijf. Het maakt niet uit of een medewerker veel of weinig met de computer werkt, of iemand op kantoor of in de productie of logistiek werkt. Voor iedereen valt er genoeg te ontdekken.

Ook als een medewerker geen ervaring met de computer heeft, kan de workshop interessant zijn. De workshops worden op maat gemaakt en aangepast aan het niveau van de deelnemers.

Speciaal aanbod

Werkgevers kunnen de training vanaf 1 september 2022 tot en met 31 december 2022 kosteloos aanvragen en aanbieden aan hun medewerkers die onder de CAO voor het Kartonnage- en Flexibele Verpakkingsbedrijf vallen. De training wordt volledig door FCB betaald.

De training wordt verzorgd door OLCT. De trainer van OLCT komt naar jouw bedrijf en neemt zelf de computers en het lesmateriaal mee, zodat iedereen zelf kan ervaren hoe het werkt. Datum en tijdstip worden in overleg bepaald.

Heb je interesse? Wacht niet te lang en meld je aan door een e-mail te sturen naar info@fcb-verpakkingen.nl.

 

Aanvraag werkgever