21 december 2015
Wat hebben we met elkaar hard gewerkt om als FCB Kartonnage en Flexibele Verpakkingen van 2015 een succes te maken. We zijn trots op het resultaat en vooral trots dat steeds meer bedrijven uit de sector het FCB weten te vinden. 

De trots hebben we ook geprobeerd in een video vast te leggen. Een video van 3 minuten die prachtig illustreert wat FCB kartonnage en Flexibele Verpakkingen kan bijdragen aan de ambitie van bedrijven op het terrein van scholing & duurzame inzetbaarheid. 
Klik hier om de video te bekijken. In de rechterkolom vind je de video.

Natuurlijk gaan we als FCB Kartonnage en Flexibele Verpakkingen  ook in 20016 door met onze ambitie om op het terrein van duurzame inzetbaarheid, arbeidsmarkt en sociale innovatie werkgevers en werknemers in de sector te ondersteunen. Dat doen we met de stimuleringsregeling en het vervolg van het sectorplan maar ook met extra activiteiten op het terrein van duurzame inzetbaarheid. Zo willen we onderzoeken of we tot een branche erkende opleiding kunnen komen en zullen we veel aandacht vragen voor de gezondheid en vitaliteit van de werknemers in de sector en de gaan we de ervaringen die zijn opgedaan met innovatief roosteren delen.

 

Op onze site www.fcb-verpakkingen.nl is alle informatie over onze activiteiten en subsidies terug te vinden. Houd deze goed in de gaten. 

Tot slot willen we in deze laatste nieuwsbrief van het jaar alle werkgevers en werknemers uit de Kartonnage en flexibele verpakkingen sector hele fijne feestdagen en een heel mooi 2016 toewensen. Hopelijk weten jullie ons in het nieuwe jaar weer opnieuw te vinden.