15 februari 2016

De kartonnage- en flexibele verpakkingen-sector is een mooie sector met bedrijven en mensen om trots op te zijn. Een branche die in beweging is. Waar innovatie in bewerking en productie een continu proces is. Dat vraagt van de mensen in de sector flexibiliteit, kennis en probleemoplossend vermogen. Vakmanschap speelt daarin een grote rol. 


“Door gerichte vaktechnische training groeien medewerkers mee met het bedrijf en de ontwikkelingen in de markt.”

De opleiding stansen en vouwplakken is een vaktechnische opleiding voor professionals die op de hoogte gebracht willen worden over alles wat met stansen en vouwplakken te maken heeft. Door kennis telkens aan te scherpen tot het niveau dat op dat moment gewenst en gevraagd is, wordt het mogelijk te voldoen aan de standaard in techniek. 

Het GOC gaat starten met een nieuwe vakopleiding stansen en vouwplakken die in samenspraak met de bedrijven in de sector en met FCB wordt ontwikkeld. 


Resultaten
Deze vaktechnische opleiding zorgt er voor dat het niveau van de medewerkers en de kwaliteit van het werk op hoog niveau worden gebracht. Daardoor kunnen kwalitatief betere producten worden vervaardigd en wordt het productieproces beter benut. Beiden zijn gunstige ontwikkelingen in een markt waar kwaliteit en snelheid steeds belangrijker worden.
Deze opleiding  is opgezet voor professionals die alle ins- en outs van het stansen en/of vouwplakken willen beheersen. Bij het behalen van het examen wordt het branche-erkende certificaat Stansen en/of vouwplakken verkregen.

De eerste opleiding start in april 2016. Deze opleiding komt voor subsidie vanuit het FCB in aanmerking. Heeft u interesse in deze opleiding? Laat het ons dan weten. Voor meer informatie en advies kunt u contact opnemen met FCB Kartonnage- en Flexibele Verpakkingen Chantal Nijhuis (FCB) op 06 – 42801845.