27 augustus 2020

De uitzonderlijke situatie rondom het coronavirus heeft grote gevolgen voor organisaties. Er zijn bedrijven die het moeilijk hebben en bedrijven die juist in deze tijd heel veel werk hebben. Bedrijven zetten alles op alles om zich aan te passen aan de nieuwe situatie. Dit kan betekenen dat activiteiten in het kader van duurzame inzetbaarheid en scholing soms even on hold zijn gezet. Dat is logisch en uiteraard hebben wij daar als FCB alle begrip voor. Daarom is het goed om te kunnen melden dat de looptijd van het ESF project Vitaal verder! verlengd is tot 1 december 2021.

Dit betekent dat bedrijven in de sector tot en met november 2021 gebruik kunnen blijven maken van alle activiteiten op het terrein van Gezondheid & Vitaliteit en op het terrein van Loopbaan & Leiderschap, die we in het kader van dit project bieden. Goed nieuws dus.

Sommige bedrijven kiezen er juist voor om door te gaan met de activiteiten rond duurzame inzetbaarheid en scholing of oriënteren zich nu op een start hiermee. Met videobellen en online begeleiding is veel mogelijk. De meeste activiteiten kunnen we ook in een online variant aanbieden. Wil je hier meer over weten? Bel of mail ons dan gerust op 030 281 96 37 of info@fcb-verpakkingen.nl.