7 november 2017
Stress op de werkvloer is beroepsziekte nummer 1. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out en andere werkgerelateerde psychische ziektes. Ook binnen de kartonnage- en flexibele verpakkingen sector komt werkstress voor.
  

In 2017 vindt de Week plaats van 13 tot en met 16 november. In het hele land organiseren bedrijven activiteiten om werkstress aan te pakken en het werkplezier te vergroten. Om op de werkvloer van werkdruk naar werkplezier te komen, biedt FCB bedrijven in de sector een mini pilot aan. In deze pilot gaat een werkdrukadviseur samen met medewerkers op zoek naar praktische, slimme en innovatieve oplossingen voor geconstateerde knelpunten als het gaat om de ervaren werkdruk. 

Wacht niet langer en doe mee. Meld je aan voor de pilot en misschien start jouw organisatie in de Week van de Werkstress met het aanpakken van stress.

Voor meer informatie over de Week van de Werkstress, klik je hier. Voor meer informatie over de pilot van Werkdruk naar Werkplezier, klik je hier