Publicaties

 • Steeds vitaler de toekomst in!
  Steeds vitaler de toekomst in!

  Blik terug op de activiteiten die zijn uitgevoerd in het kader van het project Vitaal de toekomst in! In dit mini-magazine wordt hiervan uitgebreid verslag gedaan.

 • Impact op duurzame inzetbaarheid
  Impact op duurzame inzetbaarheid

  Het ESF-project Vitaal de toekomst in! is ten einde. Wat is de impact geweest van de vele activiteiten op de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers in de sector? In dit factsheet zijn de resultaten samengevat in cijfers en grafieken.

 • Gezond in ploegenroosters
  Gezond in ploegenroosters

  Hoe zorg je ervoor dat je gezond blijft terwijl je werkt in de onregelmatigheid.

 • Doe de loopbaancheck
  Doe de loopbaancheck

  Kom in actie!
  Weet binnen 5 minuten waar jij staat in je loopbaan en ga direct naar: www.fcb-verpakkingen.nl en klik op Doe de Loopbaancheck. Ben je fit, ervaar je werkplezier of ben je toe aan ontwikkeling of opleiding of andere uitdagingen? Ook krijg je tips hoe je je huidige werk langer volhoudt.

 • Vraag eenvoudig subsidie aan
  Vraag eenvoudig subsidie aan

  Als aangesloten bedrijf bij FCB kunt u eenvoudig een tegemoetkoming in de kosten ontvangen voor trainingen, cursussen en opleidingen van uw werknemers. Met deze stimuleringsregeling wil FCB een bijdrage leveren aan de vakbekwaamheid en de ontwikkeling van uw medewerkers. Afhankelijk van de opleiding ontvangt u 25% of 50% subsidie over de totale opleidingskosten exclusief BTW. Dat kan flink oplopen.

 • FCB aanbod 2017-2018
  FCB aanbod 2017-2018

  In 2017-2018 staat FCB voor u klaar met tal van activiteiten die u kunnen helpen de duurzame inzetbaarheid van werknemers te versterken. Wilt u weten wat FCB voor u kan betekenen? In deze brochure vindt u het volledige aanbod van de activiteiten waar u als werkgever en werknemer in de sector kosteloos gebruik van kunt maken.