Branche erkende opleidingen van start

Geplaatst op:

In het najaar gaan er weer een aantal branche erkende opleidingen voor de kartonnage- en flexibele verpakkingsbedrijven van start. De kosten van deze opleidingen zijn subsidiabel. Je kunt 50% van de totale opleidingskosten terugkrijgen van FCB. De opleidingen worden uitgevoerd door GOC. Een investering in toekomstgericht vakmanschap loont. De opleidingen die binnenkort starten zijn:

Basisoperator: 5 september 2022
Machine operator vouwplakken: 22 september 2022
Machine operator vlakstansen: 23 september 2022
Machine operator flexo: 29 september 2022
Intro Papier en karton: 11 oktober 2022
Praktijkopleider: 2 november 2022

Heb je interesse? Neem dan snel contact op met GOC (telefoonnummer 0318 – 539129) over de inschrijfmogelijkheden.

Branche erkende opleidingen voor de kartonnage- en flexibele verpakkingsbedrijven
Voor het werken in de spilfuncties binnen de sector heeft GOC op verschillende niveaus een aantal vakgerichte opleidingen ontwikkeld. Dit betreffen opleidingen vlakstansen, vouwplakken en flexodrukken (plano en rotatie). De opleidingen variëren van opleidingen waarin je kennis maakt met de sector en de verschillende machines leert kennen, tot opleidingen waarin je zelfstandig leert te produceren en leert hoe je het productieproces nog beter, sneller of slimmer kunt maken.

FCB heeft de volgende opleidingen aangemerkt als waardevolle opleidingen voor het werken in de sector en deze als branche erkende opleiding erkend:
  • Operator Vlakstansen op verschillende niveaus
  • Operator Vouwplakken op verschillende niveaus
  • Operator flexodrukken (plano en rotatie) op verschillende niveaus
  • Praktijkopleider
Voor het werken in de sector zijn ook de volgende opleidingen als waardevol erkend:
  • Kennismaken met Papier en Karton
  • Kennismaken met Verpakkingen

De branche erkende operatorsopleidingen zijn flexibel en modulair opgebouwd. Van basisoperator, machineoperator en technisch operator tot procesoperator. Medewerkers stappen in op hun eigen niveau en leren alleen wat ze nog niet kennen en kunnen. In korte tijd wordt een volgende stap in de loopbaan gezet en blijven de medewerkers flexibel en voor de toekomst inzetbaar.

Terug naar het overzicht

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!