De training ‘Slimmer werken met de computer’ in verschillende bedrijven een succes

Geplaatst op:

FCB biedt bedrijven in de sector de gratis incompany training ‘Slimmer werken met de computer’ aan voor alle medewerkers die hun digitale basisvaardigheden een boost willen geven. In deze eerste maanden van 2023 heeft OLCT in acht bedrijven de training gegeven. De reacties van de deelnemers zijn zeer positief. Meerdere bedrijven hebben aangeven de training aan nog meer medewerkers te gaan aanbieden.

Voor beginners die de digitale zelfredzaamheid willen vergroten is er een op maat gemaakte basistraining beschikbaar waarin medewerkers in kleine groepjes op een laagdrempelige manier kunnen kennismaken met de basis van computergebruik en hoe je digitale vaardigheden kunt gebruiken zowel in je privéleven als op het werk. 

“Er is een nieuwe wereld opengegaan”

Voor de medewerkers die goed met de computer overweg kunnen is de verdieping in toetsenbordkennis goed ontvangen. Meer gebruik maken van het toetsenbord en minder werken met de muis resulteert met een paar slimmigheidjes al snel in efficiënter en effectiever kunnen werken. De verdieping in MS Excel en MS Word waren voor de meer gevorderden deelnemers een eye-opener.

“Collega’s die besloten niet mee te doen aan de training hebben echt iets gemist”

Voor OLCT is iedere training weer een nieuwe en leuke ervaring. Met maatwerk voor iedere groep is iedere keer weer anders. Het geeft zoveel energie om mensen met en zonder computerervaring te mogen trainen in het slimmer kunnen gebruiken van de computer.

Interesse?
Wil jij de training ook in jouw bedrijf aanbieden? Meld je dan aan via onze website. Na aanmelding neemt OLCT contact op om te kijken hoe de training slim in jouw bedrijf kan worden ingezet.

 

Terug naar het overzicht

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!