FCB-ontbijtwebinar over de gratis training ‘Slimmer en veiliger werken met de computer’

Geplaatst op:

Speciaal voor werkgevers, HRM'ers of leidinggevenden in de sector organiseert FCB weer een ontbijtwebinar op donderdag 7 maart 2024 van 8:30 uur tot 9:00 uur, via Microsoft Teams. In een half uurtje praten we je bij over het speciale aanbod dat FCB heeft voor werknemers die vallen onder de cao Kartonnage- en Flexibele Verpakkingen.

Dit keer staat de training ‘Slimmer en veiliger werken met de computer’ centraal. FCB biedt deze training aan bedrijven in de sector Kartonnage- en Flexibele Verpakkingen kosteloos aan.

John van Waard, trainer bij OLCT legt kort uit wat deze speciale incompany training inhoudt en voor wie de training interessant kan zijn. Vaak zijn er meer mensen in het bedrijf die graag hun digitale vaardigheden willen verbeteren dan je denkt. De training wordt aangepast op het niveau van de deelnemers.

Ben je nieuwsgierig en wil je weten of deze speciale FCB-computertraining ook voor jouw medewerkers interessant kan zijn? Meld je dan nu aan voor het FCB-ontbijtwebinar waarin John over de training zal vertellen. Er is uiteraard ook gelegenheid voor het stellen van vragen.

Namens FCB zijn ook Hélène en Chantal aanwezig om vragen te beantwoorden.

Wil je het ontbijtwebinar bijwonen? Stuur dan een e-mail naar info@fcb-verpakkingen.nl en je ontvangt de link om via Teams deel te kunnen nemen.

Terug naar het overzicht

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!