Geslaagd FCB Event Vitaal verder!

Geplaatst op:

Eenentwintig bedrijven uit de sector hebben op donderdag 21 maart in Arnhem kennis gemaakt met het nieuwe aanbod van FCB. Zij hebben een voorproefje gekregen van alles wat we de komende jaren te bieden hebben om de duurzame inzetbaarheid van werkenden in de sector kartonnage en flexibele verpakkingen te vergroten.

Foto Event

De deelnemende bedrijven konden kennismaken met acht verschillende activiteiten verzorgd door verschillende externe uitvoerders. Ook konden de deelnemers een kijkje nemen in de speciaal voor de sector ingerichte mobiele unit (FCB Tour “Vitaal verder!”) die ook de komende jaren weer beschikbaar zal zijn.

FCB Tour 

Een aantal bedrijven wil meteen aan de slag met de activiteiten in het eigen bedrijf. De activiteiten sluiten aan bij het duurzame inzetbaarheidsbeleid dat zij al hebben ingezet. Een aantal andere bedrijven wil eerst nog even goed kijken welke activiteiten het beste aansluiten bij de behoeften en de mogelijkheden. De komende tijd zal een FCB adviseur met hen contact opnemen om samen de beste route uit te stippelen.

Ben je ook nieuwsgierig naar het FCB aanbod Vitaal verder! Kijk dan op onze website voor het volledige aanbod of om je aan te melden.

Heb je vragen? Mail ons dan gerust op info@fcb-verpakkingen.nl

Terug naar het overzicht

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!