Nu nog gratis: Opleiding tot praktijkopleider

Geplaatst op:

Vanuit het sectorplan kan FCB de opleiding tot leermeester of praktijkopleider in 2016 nog kosteloos aanbieden. Zijn er in jouw bedrijf ervaren vakkrachten die hun kennis en ervaring graag willen overdragen? Wil je misschien een stagiaire of leerling aannemen, maar weet je nog niet hoe je de begeleiding moet oppakken? Of ben je een zelf een ervaren vakkracht en vraag jij je af hoe je stagiaires optimaal kunt coachen?

Ervaren vakkrachten van 50 jaar en ouder kunnen een opleiding volgen waar zij in drie workshops  worden opgeleid tot professioneel praktijkopleider. In deze korte, praktische opleiding tot praktijkopleider krijg je alle tips en trucs om leerlingen te helpen hun stage succesvol af te ronden en je eigen kennis en ervaring goed over te dragen.

De opleiding tot praktijkopleider wordt verzorgd door het GOC en bestaat uit 3 modules met de thema’s: organiseren, begeleiden & coachen en evalueren & beoordelen. Na afloop weet je wat je goed doet en wat je ontwikkelpunten zijn. Bovendien kun je met de handige tips en adviezen direct aan de slag. In de digitale leeromgeving kun je leren op het moment dat het jou uitkomt, waar en wanneer je maar wilt. 

Wil je meer halen uit de kennis en ervaring van oudere vakkrachten èn wil je deze kennis en ervaring ook in de toekomst borgen?  Meld je dan vandaag nog aan voor: “sectorplan project 4” op www.fcbverpakkingen.nl/Sectorplan. Wij nemen dan contact met je op om samen te kijken hoe dit het beste in te vullen is.   
Terug naar het overzicht

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!