Opleiding procesoperator stansen en vouwplakken weer van start

Geplaatst op:

Op 6 oktober gaan de opleidingen procesoperator stansen en procesoperator vouwplakken weer van start.

De afgelopen periode laat meer dan ooit zien hoe belangrijk het is om te investeren in de inzetbaarheid van je medewerkers. Een lerende organisatie is beter in staat in te spelen op veranderingen en het benutten van nieuwe kansen.

In de verpakkingstechniek is specifiek vakmanschap en materialenkennis absoluut noodzakelijk als basis voor het stabiel laten draaien van de vouwplak- en vlakstansmachine. Om die reden neemt het aanleren van vaktechnische handelingen en het ontwikkelen van kennis die nodig is om goed te kunnen functioneren als vouwplakker en stanser, een heel belangrijke plaats in.

GOC biedt veel groeimogelijkheden voor kennisverdieping of kennisverbreding van stansers en vouwplakkers. Op 6 oktober starten de volgende branche-erkende opleidingen weer:

Inschrijven is direct mogelijk. Vragen over deze of andere opleidingen of de verschillende leervormen die we bieden? Neem contact op met GOC via 0318-539111 of mail naar binnendienst@goc.nl.

Workshops

Mede met het oog op de NOW 2.0 regeling heeft GOC naast de reguliere opleidingen aanvullend enkele workshops op het terrein van stansen en vouwplakken ontwikkeld.
Voor stansen gaat het om de workshops:

Bij vouwplakken gaat het om:

 Op de website grafimedialeertdoor.nl vind je nog meer kortdurend aanbod.

Terug naar het overzicht

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!