Stansen en Vouwplakken in 2017

Geplaatst op:

Het is alweer een jaar geleden dat er een start gemaakt is met de nieuwe opleidingen Procesoperator Stansen en Procesoperator Vouwplakken. Beide vaktechnische opleidingen zijn voor medewerkers met enige relevante werkervaring die wij uitdagen om de vervolg stap te maken om zich als professional te gaan ontwikkelen. Een theoretische opleiding, maar met praktijk gerichte opdrachten die ze binnen hun eigen bedrijf uit gaan voeren. Door het opstellen van een verbetervoorstel gaan ze gericht nadenken over procesoptimalisatie. Als organisatie kunt u zo direct profiteren van de ontwikkeling die uw deelnemer door maakt. In maart 2017 gaan de eerste groepen hun opleiding afronden, een mooi moment om opnieuw te starten.

 

Op vrijdag 7 april gaat GOC wederom van start in Veenendaal met deze twee veertien daagse opleidingen. Tijdens de drie introductiedagen trekken de vouwplakkers en stansers samen op. Dit versterkt bij hun het inzicht in de workflow, waarnaar zij zich gaan specialiseren op hun vakgebied.

Meer informatie over deze opleidingen kunt u vinden op de website van het GOC.

 

Procesoperator Stansen:

http://www.goc.nl/cursussen/nabewerkingstechnieken/Procesoperator-stansen

 

Procesoperator Vouwplakken:

http://www.goc.nl/cursussen/nabewerkingstechnieken/Procesoperator-vouwplakken

 

Voor deze opleiding kunt u een tegemoetkoming aanvragen bij FCB. Meer informatie over de FCB stimuleringsregeling kunt u vinden op: http://www.fcbverpakkingen.nl/Opleidingenontwikkeling/Stimuleringsregeling

 

 

 

Terug naar het overzicht

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!