Tiptrack: doen jouw medewerkers al mee?

Geplaatst op:

Vanaf 1 september 2020 is Tiptrack beschikbaar voor iedere werknemer die valt onder de CAO voor het Kartonnage- en Flexibele Verpakkingenbedrijf. Als werkgever kun je Tiptrack kosteloos aan je medewerkers aanbieden; een unieke kans om jouw medewerkers iets te bieden waar ze zelf mee verder kunnen. Doen jouw medewerkers al mee?

Wat is Tiptrack?
Tiptrack is een online platform (app en website) om de duurzame inzetbaarheid van medewerkers te versterken. Het faciliteert medewerkers om zelf de regie te voeren over hun loopbaan. Medewerkers kunnen zichzelf testen, gratis tips krijgen of producten of activiteiten bestellen in de webshop. In Tiptrack vind je alles over werk, ontwikkeling, gezondheid, werk/privé-balans en financiële situatie.

Van cursus fotografie tot een slaaptraining voor mensen in ploegendienst
In Tiptrack is een uitgebreide webshop met duurzame inzetbaarheidsproducten te vinden. Het aanbod is heel divers en varieert van een online taalcursus tot een cursus mindfulness en van een e-learning over fotografie tot een slaaptraining voor mensen die in ploegendienst werken. Medewerkers krijgen een individueel budget van € 150,- per jaar om naar eigen inzicht via Tiptrack te besteden. Daarmee kunnen ze zelf kiezen wat ze voor hun eigen inzetbaarheid zinvol vinden, zonder toestemming van leidinggevende of werkgever.

Tiptrack is bewezen effectief als het gaat om het realiseren van gedragsverandering op het terrein van duurzame inzetbaarheid. 

Meer weten of meedoen?
Wil je weten hoe jij Tiptrack het best aan jouw medewerkers kunt aanbieden?
Neem dan contact op met servicedesk@tiptrack.nl of 070 - 850 8650.

Bekijk hier ook de introductievideo over Tiptrack

 

Terug naar het overzicht

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!