Veel animo voor leiderschapsprogramma Aan de praat!

Geplaatst op:

Aan de praat!, het FCB trainingsprogramma voor leidinggevenden, werd vanaf de introductie meteen enthousiast ontvangen binnen de branche. Veel bedrijven gaven aan hun leidinggevenden te willen ondersteunen bij het voeren van het goede gesprek over duurzame inzetbaarheid. Vanwege drukte bleek het in de praktijk echter een uitdaging om leidinggevenden bij elkaar te krijgen voor trainingsmomenten. En na maart 2020 moesten, vanwege corona, de geplande workshops telkens weer uitgesteld worden.

Dit leidde tot het idee om Aan de praat! aan te bieden als online individuele coaching. Dat bleek een gouden greep! De korte tijdsinvestering en flexibele planning maken deze vorm veel makkelijker in te passen. Diverse bedrijven laten hun leidinggevenden inmiddels op deze persoonlijke manier begeleiden in het ontwikkelen van hun gespreksvaardigheden.

Tijdens de coachgesprekken wordt, naast de Aan de praat! methodiek, dieper ingegaan op persoonlijke ontwikkelpunten als het voeren van moeilijke gesprekken, omgaan met lastig gedrag of het opbouwen van hechtere werkrelaties. De ervaringen van deelnemers met deze persoonsgerichte aanpak zijn zonder meer positief. Veel leidinggevenden laten na afloop weten echt wat aan de coaching gehad te hebben. Daar zijn we trots op!

Wil je nog meedoen aan het programma ‘Aan de praat!’? Meld je dan snel aan. Tot 1 december 2021 kunnen bedrijven in de sector kosteloos gebruik maken van dit aanbod. Dit wordt mede mogelijk gemaakt met subsidie van het Europees Sociaal Fonds. 

Aanmelden kan via www.fcb-verpakkingen.nl/vitaal-verder!/de-activiteiten/leiderschapsprogramma. Na aanmelding neemt Andries Breel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Terug naar het overzicht

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!