Vliegende start sectorplan

Geplaatst op:

De eerste bedrijven gaan in maart echt starten met de uitvoering van activiteiten in het kader van het  sectorplan. Met name de aanmeldingen voor EVP trajecten, gezondheids- en vitaliteitschecks en pilot innovatief roosteren kwamen volop binnen. De meeste bedrijven die hiervoor in aanmerking komen hebben inmiddels een intakegesprek met een FCB adviseur of een adviseur van een externe adviseur gehad en hebben samen met de adviseur een plan van aanpak opgesteld.

Een aantal bedrijven hebben zich aangemeld voor de opleiding tot leermeester of praktijkbegeleider en de leerwerkplek voor jongeren. Ook in deze bedrijven gaan we in het kader van het sectorplan aan de slag.

 

Leerwerkplek voor jongeren en opleiding tot leermeester/praktijkbegeleider

Mocht u nog interesse hebben in de opleiding tot leermeester of praktijkbegeleider of mocht u mogelijkheden in uw bedrijf zien voor het creëren van een nieuwe leerwerkplek voor jongeren, meldt u dan snel aan. Op deze projecten is er nog ruimte om vanuit het sectorplan activiteiten financieel te ondersteunen.


Erkennen en waarderen

Ook is er nog ruimte om vanuit het sectorplan bedrijven te ondersteunen die wel de wens hebben om te scholen maar die niet goed weten hoe ze dit op moeten pakken en hun medewerkers hierin mee kunnen nemen. Ook voor deze bedrijven kan het sectorplan interessant zijn.

 

Wilt u eerst meer weten? Mail ons dan gerust voor een vrijblijvende afspraak. Wij kijken graag samen met u, wat het FCB voor u kan betekenen. Voor het maken van een afspraak kunt u mailen met info@fcb-verpakkingen.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terug naar het overzicht

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!