Werknemers aan zet

Geplaatst op:

Technologische ontwikkelingen zoals robotisering en digitalisering, hebben een fundamentele impact op de manier waarop werk wordt uitgevoerd. De eisen die aan werkenden worden gesteld, veranderen. Taken en functies verdwijnen en nieuwe taken ontstaan. Ook ingrijpende gebeurtenissen zoals de coronacrisis hebben grote impact op de verandering van taken en de omstandigheden waaronder wordt gewerkt. 

Eigen regie en een positieve leercultuur zijn de sleutels om te komen tot een doorbraak in een Leven Lang Leren. De arbeidsmarkt vraagt meer dan ooit dat mensen zelf de regie nemen op hun ontwikkeling en vitaliteit, en om werkgevers die dat stimuleren en ondersteunen. 

Duurzame inzetbaarheid gaat vaak ook over het veranderen van gedrag. Het tonen van eigenaarschap en het vermogen om zelfregie te nemen, is een belangrijke voorwaarde voor gedragsverandering. 

FCB biedt tien praktische oplossingen om werknemers zelf aan zet te brengen.
Nieuwsgierig? Kijk op de website www.fcb-verpakkingen.nl/werknemers-aan-zet/ naar wat werknemers zelf kunnen doen. 

Flyer
Er is ook een flyer voor werknemers ontwikkeld. Mocht je deze onder je medewerkers willen verspreiden, dan kun je het benodigde aantal flyers bij ons bestellen. Stuur daarvoor een mail naar: moon@fcb-verpakkingen.nl. Wij zorgen er dan voor dat het gewenste aantal flyers bij jou wordt afgeleverd.

 

Terug naar het overzicht

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!