FCB

De Stichting Fonds Collectieve Belangen Kartonnage- en Flexibele Verpakkingenbedrijf (afgekort FCB) is een paritair fonds waarbinnen vertegenwoordigers van werknemers en werkgevers samenwerken. Het bestuur van FCB wordt gevormd door vertegenwoordigers uit de volgende organisaties:

  • Kartoflex
  • FNV
  • CNV Vakmensen

Samen investeren in duurzame inzetbaarheid

Steeds meer werkgevers en werknemers onderschrijven het belang van duurzame inzetbaarheid. Gezonde, productieve en gemotiveerde mensen vormen de basis voor gezonde en productieve bedrijven. Ook in de Kartonnage en Flexibele Verpakkingen.

Voordeel voor werkgevers en werknemers

Er zijn genoeg redenen om met duurzame inzetbaarheid aan de slag te gaan. Voor u als werkgever kan het bijdragen aan een lager ziekteverzuim, een hogere productiviteit en een sterk imago van uw bedrijf. Werknemers kunnen door in hun eigen duurzame inzetbaarheid te investeren hun arbeidsmarktpositie versterken, gezond en vitaal blijven en hun werkplezier vergroten.

Wij ondersteunen u graag

Investeren in duurzame inzetbaarheid loont. Maar hoe pakt u dat aan? Hoe zorgt u ervoor dat u of uw medewerkers goed, gemotiveerd en gezond kunnen blijven werken? Oók als zij ouder worden? Dat betekent: investeren in scholing en ontwikkeling enerzijds, en in gezondheid en vitaliteit anderzijds. De sociale partners in de Kartonnage en Flexibele Verpakkingen ondersteunen u en uw werknemers hier graag bij.

Evaluatie van de dienstverlening

Om onze dienstverlening te blijven verbeteren heeft FCB een tevredenheidsonderzoek uitgevoerd. U kunt hieronder de resultaten downloaden.

Evaluatie Dienstverlening