Subsidie op loopbaanadvies

Aanvraag werkgevers
Aanvraag werknemers

Loopbaanadvies

Het FCB staat voor een sterke en gezonde sector en ondersteunt werkgevers en werknemers in de sector onder andere met loopbaanadvies om gezond en met plezier te kunnen blijven werken en te kunnen blijven ontwikkelen. Met een loopbaanadviestraject krijgen werknemers meer inzicht in hoe ze in hun werk staan, welke kansen ze zelf zien en wat ze al zelf kunnen doen om ook op langere termijn gezond en met plezier te kunnen blijven werken.

Werknemers vallend onder de CAO Kartonnage- en Flexibele Verpakkingen die behoefte hebben aan loopbaanadvies, komen in aanmerking voor een vergoeding van de kosten van een loopbaancoach tot €1.500,-. Werknemers mogen eens in de vijf jaar gebruik maken van deze vergoedingsregeling. Zowel de werkgever als de werknemer zelf kunnen de vergoeding bij FCB aanvragen.

Klik hier voor meer informatie.

Het reglement met alle voorwaarden waaraan een subsidieverzoek moet voldoen kunt u hieronder downloaden. Wilt u als werkgever een werknemer een loopbaanadviestraject aanbieden of ben je als werknemer zelf geïnteresseerd in een loopbaanadviestraject meld je dan aan of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Mail dan naar info@fcb-verpakkingen.nl of bel 030 281 96 37.

Video loopbaanadvies
Reglement Loopbaanadvies

Loopbaancheck Kartonnage

De Loopbaancheck Kartonnage geeft inzicht in jouw werkbeleving. Ben je fit, tevreden en ervaar je werkplezier? Ook wordt duidelijk of je toe bent aan groei, opleidingen en (andere) uitdagingen. Je krijgt tips op welke manier je je huidige functie langer kunt volhouden. FCB stelt de loopbaancheck voor iedereen uit de sector kosteloos beschikbaar.

De uitkomsten van de check worden alleen met jou gedeeld. Jij ontvangt direct als je klaar bent de uitslag. Een meer compleet rapport ontvang je, als je dat wilt, per e-mail. 

Download hieronder de flyer voor meer informatie of doe meteen de Loopbaancheck en weet in 5 minuten waar je staat!

Flyer loopbaancheck
Doe de loopbaancheck