Aanvraag werkgever

De wereld om ons heen wordt steeds digitaler. Van het regelen van bankzaken, het aanvragen van een nieuw paspoort en het inzien van een salarisstrook tot het bedienen van machines of geautomatiseerde systemen rondom voorraadbeheer. Meedoen en meekomen is een enorme uitdaging. Slimmer werken met de computer is voor iedereen van belang; niet alleen voor het werk maar ook in het persoonlijke leven.

Hoe blijf je bij? Hoe maak je het voor jezelf gemakkelijk en leuk? En hoe bespaar je kostbare tijd?
In deze praktische training gaan medewerkers in kleine groepjes zelf aan de slag om te ontdekken hoe je de computer slimmer kunt gebruiken.

Aanbod

In de training ontdek je hoe je de computer en het toetsenbord effectiever kunt gebruiken, leer je hoe je het internet en de e-mail veilig gebruikt en hoe je digitaal kunt (samen)werken. De training bestaat uit drie korte workshops van drie uur, die op het bedrijf gegeven worden:

  • Effectief werken met toetsenbord voor Computer, MS Excel & Word (ook voor ervaren computergebruikers!)
  • Slim gebruik van je Internetbrowser, MS Outlook & Timemanagement en jouw digitale veiligheid
  • MS Teams & OneDrive, samenwerken, delen en veiligheid

Voor wie

De training is bedoeld voor alle medewerkers in het kartonnage- en flexibele verpakkingenbedrijf. Het maakt niet uit of een medewerker veel of weinig met de computer werkt, of iemand op kantoor of in de productie of logistiek werkt. Voor iedereen valt er genoeg te ontdekken.

Ook als een medewerker geen ervaring met de computer heeft, kan de workshop interessant zijn. De workshops worden op maat gemaakt en aangepast aan het niveau van de deelnemers.

Uitvoering

De training wordt verzorgd door OLCT. De trainer van OLCT komt naar jouw bedrijf en neemt zelf de computers en het lesmateriaal mee, zodat iedereen zelf kan ervaren hoe het werkt. Datum en tijdstip wordt in overleg bepaald.

Kosten

Werkgevers die onder de CAO voor het Kartonnage- en Flexibele Verpakkingsbedrijf vallen, kunnen de training in 2023 kosteloos aanvragen en aanbieden aan hun medewerkers. Er zijn 35 trainingen beschikbaar. De kosten van deze training worden volledig door FCB betaald. FCB betaalt rechtstreeks de factuur van OLCT. Je hoeft het niet eerst zelf voor te schieten.

Aanmelden

Wil je de training aan medewerkers in jouw bedrijf aanbieden? Wacht niet te lang en meld je aan via de aanmeldknop hierboven.