Vitaal verder!

Samen investeren in duurzame inzetbaarheid
Steeds meer werkgevers en werknemers onderschrijven het belang van duurzame inzetbaarheid. Gezonde, productieve en gemotiveerde mensen vormen de basis voor gezonde en productieve bedrijven, ook in de Kartonnage- en Flexibele Verpakkingen.

Voordeel voor werkgevers én werknemers
Er zijn genoeg redenen om met duurzame inzetbaarheid aan de slag te gaan. kan bijdragen aan een lager ziekteverzuim, een hogere productiviteit en een sterk imago van het bedrijf. Werknemers kunnen hun vakmanschap versterken, langer gezond en vitaal blijven en hun werkplezier vergroten.
 
Wij ondersteunen u graag
Investeren in duurzame inzetbaarheid loont. Maar hoe pakt u dat aan? Hoe zorgt als werkgever ervoor dat werknemers goed, gemotiveerd en gezond kunnen werken, óók als zij ouder worden? En hoe zorgt u als werknemer ervoor dat bij blijft in uw vak en vitaal blijft? Dat betekent: investeren in vakmanschap, en loopbaanontwikkeling enerzijds en in gezondheid en vitaliteit. De sociale partners in de Kartonnage- en Flexibele Verpakkingen ondersteunen werkgevers, werknemers, HR en OR/PVT hier graag bij. 
 
Het aanbod
FCB heeft een uniek aanbod aan activiteiten ontwikkeld waar u als kartonnage- en flexibele verpakkingenbedrijf veelal kosteloos gebruik van kunt maken.
De activiteiten
Voorwaarden
Procedure
Uitvoerders
Brochure van het aanbod