Vakmensen in actie

‘Vakmensen-in-Actie!’ is een persoonlijk begeleidingstraject voor werknemers met hoge gezondheids- en/of verzuimrisico’s. Het doel is om persoonlijke leefstijlthema’s te verbeteren en op die manier het dagelijkse energieniveau te verbeteren en de gezondheids- en verzuimrisico’s te verlagen. Het traject bestaat uit een uitgebreid intakegesprek, persoonlijke leefstijlcoaching en fysieke trainingen.
 
Voor werknemers die aan hun gezondheid en vitaliteit willen werken door te stoppen met roken kunnen ook meedoen aan de speciale interventie Stoppen met roken. In een persoonlijk coachingstraject wordt de deelnemer met een speciaal daarvoor opgezet programma begeleid met het stoppen met roken. 
 
Vakmensen-in-Actie zijn tevens vitaliteitsambassadeur in het eigen bedrijf en kunnen collega’s inspireren om met de eigen gezondheid en vitaliteit aan de slag te gaan. 
 
Per bedrijf is er ruimte voor maximaal vier Vakmensen-in-Actie. De ambassadeurs worden eenmaal per jaar uitgenodigd voor een netwerkbijeenkomst, waarin zij ambassadeurs vanuit andere bedrijven ontmoeten, inspiratie op kunnen doen en ervaring en kunnen delen.
 
 Voor wie  Werknemers met hoge gezondheids- en verzuimrisico's
 Groepsgrootte  Individueel
 Duur  Intensief traject dat gedurende 6 maanden wordt uitgevoerd, onder begeleding van een persoonlijk coach en trainer
 Uitgevoerd door   Oude Vrielink Gezondheidsmanagement of Tigra
 Kosten  Gratis
 
Terug